Nak chrck up baby kat mana kalau ada diabetic?

Baru dpt tau pregnant..mmg happy tp runsing sbb ada diabetic? Boleh ke sy checkup di klinik shj?

5 Các câu trả lời

Kalau ada diabetes dah kira high risk pregnancy, better check up KK, byk knowledge yang awak dpt nanti.. jgn main2 dgn diabetes masa pregnant, sbb sy pun diabetes.. GDM on insulin lagi skrg ni :')

sy pun kena diabetic mengandung kalini.. bnyk kerja sket nk followup dengan klinik .. smoga bby n ibu sihat dan selamat bersalin

tq..sy ni penakut hosp..erm, inshaallah next week ke KK

Checkup d kk berdekatan shj, mudah sikit nk follow up..

Klinik kesihatan biasa pun bagus