Mntak korang share skit pngalaman beli ubat set czer dekat klinik wan zaleha..kuala terengganu..

Baru dapat info dari kawan..katanya ramai suggest ubat set czer tu..area kuala terengganu sila hadir#seriusnanya #Klinik #wanzaleha

3 Các câu trả lời

ubat czer?cmne yer ubat to?stahu sy tmpt luka czer xperlu sapu apa2....jz mndi mcm biase dan lap kering... luka dlman plak - kne rjin mkn vit c,mkn mkanan bkhasiat,...bykkn mkn buah oren... jgn amik ubt sbrngan... kang luka lua je elok,y dlm xelok

2y trước

dlm 1 set ubat pil tu ad hok untuk kecut peranokan,pil xbuh bg nanoh,antibiotik..dk silap ade 10 jnis ubat pil jugok laa..smua jnis pil blake

yee puan. 2019 masa sy bersalinkn ank 1st, sy czer. mak belikan ubat kt klinik tu. pegi sana bawak ic kita then bgtaw nk ubat brsalin czer. ubat klinik dia mmg elok. baby 2nd ni pon mak sy belikn lg ubat kt klinik tu tp brsalin normal. ☺️

2y trước

tula,rmai hok duk g beli napok..

Aah beli set bsalin. Ok je 🥰 drpd mkn jamu ntah pape

2y trước

ramai org kate berkesan laa..tu yang tanye dlu tu