HB Low

Baru checkup KK tadi, HB turun lagi ?. Dari 1st checkup, 11 bedesup ke 9.7, ke 9.6, latest tadi 9.3 . Kalau terskip makan ubat sehari boleh effect HB ke? Sebab saya rasa ade sekali dua terlupa nak makan, buatkan HB turun. Suspen, kena amik darah kali kedua utk dibawa ke hospital. Sebab yg 1st darah utk bwk ke hospital katanya ok je, tapi takut suspek sy pembawa talasemia ?. Ade tak mommies mcm saya? HB Low, tapi sy xde simptom anemia dan okey je xde pening @ pitam ?

1 Trả lời

sama la sblm ni sy pn cmtu.. kne amik darah lagi sbb nk cek thalassemia.. tapi ok je, xde.. memang kne marah ngn nurse.. dari bkak buku 11 lebih, skarang tinggal 9 je.. huuhuuu.. mcm2 mkn tu rasa x pn.. mkn ape ade je.. ubat vit pn x mkn.. 😆 punca turun agak nye..

4y trước

sy last cek yg lepas amik utk thalassemia tu, hb turun 😆 heeheee