Kandungan saya dah masuk 38w4d baby masih relax dalam perut

Baru balik dari checkup kk. Nurse kata kepala baby dah kat bawah tapi masih belum masuk tulang pinggul..cmtula lebih kurang. Hati ni tiap hari doa beranak awal biar tak overdue. Banyak jugak bergerak kesana kemari,bersama suami ..tapi baby masih nak relax,jadi ibu nya ni layankan saje..nikmati makanan yg sedap2 sebelum menghadap menu berpantang🤣 Dengan kaki nya bengkak sampai setiap kali check mesti nurse tegur pasal bengkak sangat kakinya🤣 Mommies2 ade ke yg due 1/6 jugak tapi dah bersalin? Huhu..share la tips2 nak bagi baby kluar cepat. Atau ada apa2 makanan yg bole buat saya bersalin cepat ke.. Senaman kupu2 tu menjadi ke? Nak bersama suami mcm dah tak larat dah sebab ari2 tu dah rasa ngilu sangat dah.. #advicepls #bantusharing #firstbaby

11 Các câu trả lời

Sy due 8/6, masih belum ada tanda jugak. Harap2 jugak taknak over due 😅

1y trước

Semoga tak overdue. Tapi apa2 pon harap dipermudahkn urusan kita bersalin nanti amiin🤲🏻