maaf tanya

baru 1st time tiba2 terkencing malam sepanjg mengandung 6 bulan. pagi2 lak tu.. terpaksa bagun terus g jamban sblm banjir.. risau. itu mmg kencing atau bukan. huhuhuu.. mimpi pun mimpi bukan2 tp bukan mimpi pelik2.. mimpi bodohh je

6 Các câu trả lời

Normal sis time preg lagi2 nak dekat third trimester mmg akan jadi kerap terkencing. Saya masa preg pun terkejut mula2 sbb rasanya sebelum ni taknpenah pulak sampai terkencing kalau tak tahan sekali pun 😂

alhamdulillah dah check td.. xda leaking ke apa ke.. ok.. just lps ni kena ambil tahu apa yg menyebabkan ketuban blh bocor atau pecah... terima kasih pada yg telah komen2 td

Masa sy pergi kelas doktor suggest utk buat senaman kegel utk elak dr tak bole control kencing masa pregnant

saya pun pernah, sekali masa 2nd trimester kot.. ya allah malu gila tp smpai skrg husband xtahu 🤫🤭🫢

kalau takda bau hancing risau air ketuban je. better pergi check

2mo trước

tp bila g jamban. buang selebih nya. mmg dr saluran kencing. juz tu lah.. xdak bau juga

Klu x yakin tu air kencing ke x g klinik minta check