normal ke ada hari rasa baby gerak, ada hari baby mcm tak gerak sangat tapi ada la dlm 3 kali sehari

baru 19 minggu. normal ke camtu?

6 Các câu trả lời

Normal je, kdg2 rasa bubbly gitu.. klau kita sibuk sgt, bby tndang mmng tak rasa😅 Dah 28w keatas, kita cucuk2 je perut bby akn mmbalas blik 🤣

2t trước

hehe betul. saya ada rasa kadang2 mcm bubbly gitu. tapi tk selalu

normal sis .. baby tu small sangat lagi. kadang tak rasa pergerakkan nya sebab tak perasan. sebab baby masih kecil sangat²

2t trước

a ah betul2

normal mummy. sbb baby smol lagi, mmg tak berapa rasa gerakan dia.

2t trước

hehe ok

Bawah 28w tak perlu risau pasal gerakan baby lagi.

2t trước

ok siss

Normal sbb awal lg nak buat kiraan

2t trước

okay awk

normal

2t trước

ok siss