18 weeks

Baru 18 weeks. Baby aktif sangat dalam perut. ???

74 Các câu trả lời

salam..sy hamil 18 minggu..start rasa lenguh2 belakang sakit pingang..normal ke??..perut poen rasa tegang je

Saya belum lagi rasa ya..dah 18 week 1 Hari...tapi bila letak hp dekat bahagian perut kuat gerak..firstmom

ank frst 18w sllu rase MCM brombak je dlm perut maybe si kecik duk menendang kot wlaaupom xnampk😬

saya dah start rasa dri 16wk tpi tak kuat, bila dah 18wk memang terasa, happy bila rasa gerakan baby

Ye. Kadang2 terkejut, eh baby ni kecik lagi kan.. ni kalau dh besar lagi aktif ni. 😂

hai mmmy semua..nak tanya macam mana kiraan tendangan baby..masih tak fhm nak kira macam mana.?😔

1y trước

cmne rasa pusing sakit ke tak ya

Sama , saya start 17 weeks rasa mcm baby tendang kadang tu . Ni 18weeks lagi kuat rasa 😍

sy 18w rasa jugak geli2 je.dlm perut.hehe.xrasa kuat sgt.mungkin kulit tebal sgt sy ni.

saya kulit tebal...skrg baby dh 19 minggu.still xnmpk lg pgerakn.doktor kata normal

sya dah 17week 6 hri sllu bgrk trasala bila scan bby aktif sgt tp alhamdulillah la