Due 17/12 ni ...hmmmmm

banyak yg ckap 38weeks ke atas bby dh ckup matang . sbb saya first bby .. itu lh nervous .. tiap hri kira brpa hri lgi due ...pegerakn baby smua ok .. sbb ada yg ckp ..klau overdue kena bgi ubat ... hri² org tnya blum branak lgi ke ??...hmmmm.. ada yg sma due dh melahirkn ..mkin rsau lah pulaaa#firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

Tenang jek mommy.. enjoy ur baby dlm rahim, lepas ni baby dh keluar, confirm rindu baby gerak2 dlm perut..hehe.. org brtnya tu sebab trlebih prihatin, yg pnting mommy chill2 jek, masih byk lagi tu msa utk baby keluar.. 😘