Due dte 31-3

Assalamualaikom.. Hy smua.. Cma nk tny ad x due yg sma.. Dan kedudukan kpla bby dh trun ka.. Hri ney sy jmp pkaq n scan td pkaq ckp rsa brslin awai dri due sbb kpla bby dh kt bwah Sgt..hri ney dh msuk 37weeks brat bby kt 3kilo..hrap² smua slmt lah nnt.. 🤗Bby ptma plk to.. 🥰

10 Các câu trả lời

waalaikumusalam, sama 31/3 .. dah masuk laluan juga .. check up hritu pon nurse kata jumpa saya minggu depan kalau belum bersalin lagi.. macam tu 🤣 tak sabar la nak jumpa baby ... hri2 minta dia keluar cepat

due date 26/3 ni. Tpi belum turun apa ii tanda lagi. Cuma perut mengeras, braxton hicks, ada keluar keputihan mcm telur kadang ii, dgn rasa nak berak tapi x berak. Pinggang mcm nk tercabut.

due sama, tapi saya minggu nii masuk hospital kena warded sb sticker kuning. mcm awal tapi doktor nurse lebih tahu keselamatan kita& kandungan kita . kita kuat ya mommy. semangatt !!

Saya due 30/3. Tp sebab risky darah tinggi. Bakal induce masa first Ramadhan nanti. Baby dah engage ke bawah dah 2 mggu lepas. Doakan saya bersalin normal ye. Baby pertama jugak🥰

4mo trước

Smga d prmdkn urusan awk ye sis..n slmt brpntg 🥰

Saya 29/3, 37 weeks juga.. kepala dibawah.. ini 2nd baby.. 1st haritu czer.. kali ni nak cuba beranak biasa.. harap semua Kita dipermudahkan.. 🙂🙂

4mo trước

Owh yg bby ptma czer.. Smga d prmdkn jgk sis.. Amin

wslm...deu akak sama macam saya,,tpi saya kena bersalin awal,, Ceaser 😭...Sb anak duk songsang,air ketuban kurang...16hb ni masuk wad,17hb ni dh Ceaser...

4mo trước

insyaallah,, semoganya dipermudahkan segala urusan ibu2...😘

Dekat dh tu sis. Goodluck ye 🤍 sy dlu ank 2nd 37w 5d keluar. Sebab ligat sgt tak mcm org mengandung 😂 bb pun active mcm xsbr nk keluar

SMA due 31/3 Sya pun kelapa baby sdah turun bawa 37 weeks semoga Allah permudahkan segala urusan kita bersalin Nnti ☺️☺️ amin..

4mo trước

Amin.. Slmt brpntg ye awk..

due 30/3. saya scan 37 weeks baby dah kat bawah sangat, jumaat ni admit sebab saya czer 16/3 cukup 38 weeks.

4mo trước

Smga d prmdkn urusan awk ye.. Dan slmt brpntg🥰

due kite 20/3 but still tunggu belum juga nak bersalin nih

4mo trước

aa ni 14/3 blom gik tanda sbb kte first bah sik da pngalaman tpi sjak kebelakangan ni dalam dua hari kalau tak silap kmek ada rasa sakit bahagian belakang mun kencing pun kamek bangun setiap jam.dalam satu jam huh berapa kali kamek bangun kerap juga