Normal ke takde apa2 alahan dh nak masuk 9 minggu, cuma sendawa dgn cepat penat je..

9 Các câu trả lời

Insya Allah normal sis. Sy pun sama. Alhamdulilah semua okay. Semalam baru scan😊 sy pun tanya soalan yang sama hari dkt group.hehe. Cuma baby sy tarikh redd x sama dgn edd. Lewat 2 minggu.

saya masa awal pregnant anak kedua ok lagi bila masuk 8week terus alahan sampai tak dapat buat kerja rumah sekarang alahan dah kurang sekarang kandungan dah masuk tiga bulan

normal je. mcm sy untuk kandungan saya yg ke 4 ni hari2 rasa loya. dulu jarang2 sgt rasa loya gini

anak first dulu xde pun alahan .. ni second alham teruk xley buat apa. . semoga xLama LA.. 7week now

8mo trước

saya empat bulan alahan anak first anak kedua dua bulan

saya pun sama..tiada alahan teruk .. cuma kdg2 je muntah. Kdg2 paranoid sendri 🥺

sama lh. hri ni genap 9w.. xde alaham pape..cpt mengah jer..

Alahai bestnya mommy. Saya sampai lembik dah. Baru 7 weeks 🥹

7mo trước

Yeke sis? Gi ambik di klinik ke?

bestnye klau xde ape2 alahan

Normal