Agk2 ibu2 blh x twu ni baby boy or girl..??kongsikn pengalaman ibu2 blh…??

3 Các câu trả lời

Doktor cakap awak baby apa ? Saya scan keluar ni haaa.. lepastu saya ni dah gelabah lepas banyak baca yang scan boy keluar girl 😂. Dah lah excited dah ni anak kedua boy. Awak semua pon nampak boy kan ? 😂😅

sye mcm ni jgk..tp nmpk pistol die dekt tepi ..die tk nk trpacak..sebb mlu😅

2y trước

Doc mmg ckap boy sbb sya wt detail scan kn..sblum2 ni scan doc ckap x nmpak..klu kt kk sntiasa x nmpak..ni sya wt kt klinik swasta..nnty 2.8 ni checkup utk 28mnggu kt kk..hrapnya scan nmpak r jelas n tepat…dh blh bhnti bharap bby girl…

Mcm bby girl sbb tak 6pk belalai pun