Kandungan saya nak masuk 7 bulan Dan ini anak pertama saya, nak start beli barang apa ya?

1 Trả lời

5 helai baju baby lengan panjang 14 helai baju lengan pendek 12 helai seluar panjang 4 helai seluar pendek 10 helai barut baby 3 helai rompers 11 pasang mittens and booties 2 helai topi kepala Kain bedung 1. Sabun mandi 2. Shampu bayi 3. Bedak bayi 4. Baby lotion 5. Minyak bayi 6. Tab mandian bayi 7. Tuala mandi 8. Krim nappy rush 9. Vicks 10. Gunting kecil 11. Pemotong kuku 12. Nasal aspirator 13. Termometer baju baby ikut keperluan awak nak beli berapa banyak 🤭