Hi mummies. Nak tny. Pernah ke alami sakit dada mncucuk2 mse dah masuk 3rd trim. Ape mummies buat ye

2 Các câu trả lời

pnah..mse tu tmkn cili...sakit dada jgk ptu amik gaviscon kjp je ok ptu sakit balik...tobat da xnk mkn cili...patu kalau malam tdo ngiring kiri mmg rse sakit kat bwh dada...kne gosok slow2 ptu bgun dduk kjp huhu...mmg xslesa nk tdo

Pernah.. saya ke klinik.. doktor kata sebab baby semalim besar so himpit pernafasan.. betulkan posisi supaya mudah bernafas..