Hye ibu², ibu² time pregnant waktu pagi selalu makan apa ya? saya selalu rasa x dak selera..help me

1 Trả lời

Makanan selalu tukar setiap minggu ikut selera. Macam minggu ni nak makan nasi lemak je setiap pagi. Minggu lepas roti canai kosong. Tapi sy selalu mulakan dgn milo ais baru boleh makan. Makan sikit pun takpe yg penting jgn biar perut kosong.

4y trước

terima kasih sis sudi share..saya ada jugak buat mcm ni..tp nak bg ada selera tu aduhai..😅 fikirkan anak..sumbat jer masuk..pagi td nasi goreng 4 sudu...itu jer..😄