normal ke kalau cirit birit tapi 1hari 2kali je cirit ,sy dah 37minggu 1hari

1 Trả lời

saya pun sama..dah seminggu macam ni. btw, sy thirdmom, 37weeker.. tapi first time rasanya alami macam ni. asal makan je akan ke toilet buang air besar.. kadang2 sampai cirit jugak and mostly if makan makanan bersantan..

12mo trước

sama la.. tapi kalau ikutkan baby gerak ok dan xde contraction pain ke apa.. sy ada next appoinment hari selasa.. kalau xde pape igt nak tny doc wktu tu je.. 😅😅