ada tips dak,bayi 1 bulan lebih demam..dok nagis jaa... letak nagis😭baby boleh minum ubat demam x?

2 Các câu trả lời

buat rendaman lemon means mandikan dengan air lemon. air lemon tu awak perah dalam air suam suam then mandikan baby. tak kisah siang ke malam, tiap kali mandi, mandikan dengan air lemon tu. kerap lap badan dia dengan towel basah. pakai baju nipis / berlubang bagi haba keluar. kalau ada thermometer lagi bagus, senang nak pantau suhu baby. kalau baby panas sangat bawa pi klinik jangan biar.

ada buat rendaman lemon/epsom salt tak, lepas tuh lap2x badan dia kerap bagi keluar haba ke, tapi kalau kata teruk bawa la p klinik.

9mo trước

aah , letak spruh lemon pun cukup da, mandi dgn air suam tiap kali mandi. siang malam bole lap, tapi jgn biar kain terletak ja tau. lap2x ja tambah kt pelipat2x.