Ada tak yang dah strt sakit pinggang bila masuk 30weeks?

5 Các câu trả lời

sy pinggang jrg sakit dy tangkap blkg bdn lps tu mlm rasa sakit dkt antra perut dgn buah dada kita tu...rasa kosong situ kan...sakit rasa....tp nk buat mcm mna sbr je laa urut2 skit cm tu je laa blkg or pinggang.. n buat senaman kalau larat

sy mase 24 week dah sakit pinggang..smpai skrg 30w 4 hari..sakit sngat, dah duduk susah nk bngun 😂😂

Saya la tu. Sakit sangat 🥲 nak pusing ke kiri kanan masa tidur pon sakit. Hm. Saya baru 29weeks.

ya..saya pun start sakit pinggang 30w.preggy ank no.6 ni..mmg sakit sangat sampai tangkap kaki

sakit sangat .. lagi2 nk tukar posisi tidur mengiring ke sebelah lain .. rasa nak menangis ...