Peria boleh makan ke ketika mengandung?

4 Các câu trả lời

sya dulu msa gdm sya mkn peria x juga lahir pramatang dlm smggu tu sya mkn 3x.. smpai lebih deu lgi... klau nk mkn,mkn jgnlh bnyak sngat bgi yg xda gdm ye...

Saya masuk wad baru2 ni.. Skrg dh 20w.. Hospital ada sediakan makanan lauk peria. So ok la kut..

Blh je tp berpada la.. smua mknan blh je mkan sbnarnya cuma jgan la melebih2 masa makan pula.

Ikut apa yg sy baca x baik sangat utk baby. Takut nnt lahir pramatang