hai mom.. sori gambar agak kotor sikit.. normal ke kalau keputihan mcm ni

2 Các câu trả lời

g la cek kat klinik...t dorang amik sample..sy sample ke 2 dpt kesan kuman yg agak bahaya dri kuman gbs...kene admint wad 7 hari on antibiotik.... lepas dri tu kuman yg tu dah xde...dr sahkan gbs pulak....sy asal gatal2...lepas elok gatal tu bru keputihan tu kluar...

klau preggy mmg normal ad kputihan..tp kalau dh byk sgt,brubah kaler kuning berbau n gatal2 tu kena check..