Demam trimester first normal ke ? Kandungan 5 minggu..nk jumpa doktor lambat lg kena tgu 8 weeks

4 Các câu trả lời

sy pn demam jugk mse mula2 pregnant. last2 g jugk klinik swasta. xtggu checkup pn sbb xlarat sgt2. doc klinik bg ubat yg sesuai utk ibu mengandung. nnt mse checkup, inform je nurse kata kita amik ubat sekian2.

Saya pun demam, selsema batuk. Sampai buat swab test tapi negatif. Ambik darah suspect denggi pun negatif. Rupanya upt yang positive. Sampai skrg masih selalu selsema

Kdng demam pembawakan budak..klu demam rendah,minum air bnyk2..kerap mandi biar sejuk..klu tinggi,pegu jmpa doc sb klu prgnt bole je mkn panadol biasa.

berapa suhu demam tu? kalau tinggi sgt...bahaya sbb janin baru nak terbentuk