Hello mom's smua,nk tnya mom's ada experience mcm sy, husband positive covid-19,apa y harus sy buat

1 Trả lời

Asingkan diri dr suami - tidur bilik berlainan, sanitize diri / tukar baju / kerap mandi kalau perlu pass barang ke suami. Puan pun kena kuarantin sbb kira close contact dgn suami kan? Tunggu dalam seminggu tgk ada simptom ke tk, ada atau tk pun buat swab test / self test utk tgk berjangkit atau tk. Pengalaman sy berjangkit covid dr suami lepas 2 minggu baru ada simptom dan sah positif.

3y trước

Ówhh,ok sis..tq sharing 🙂