Hi momy momy Nak tanya kalau bersalin dkt hospital kerajan brpa ye skrng Untuk warga asing

8 Các câu trả lời

Kalau ada kad nikah dan suami warganegara hrga mcm biasa je..hrga sama dgn wrganegara.kalau pasangan pun bukan wrga negara..stdby je dlm 2k utk bersalin normal

2mo trước

Miyra: Sbb suami warganegara

Boleh search kat website hospital yang awak nak bersalin tu. Nanti akan keluar

saya dekat swasta abis dua ribu macm tu sbb ada diskon jadi seribu lebih je

sy melahirkan d hospital tawau sabah mac 2024.. kos semua dlm rm5,200

hari tu sy suami istri 2 dua pasport dkat 5 ribu mcm tu

sama mcm hospital swasta.. range ratus2 smpi ribu2..

Better call hospital tu utk tanya range harga

lain hospital lain charges dia sis.