Assalamualaikum ada tak yg mcm sy anak takmaw dkat mak mertua tpi mak mertua paksa jgak 😭

1 Trả lời

anak saya sis, taktau kenapa blah sana tak suka. tapi takda la paksa sbb tau dia akan nges kuat .

5mo trước

maybe sbb paksa sgt kot ,kalau anak mmg tamau, mmg tak bole paksa, yg tuh yg buat dia lagi fobia. anak saya ni pun dkt 2y baru nak okay, tuh pun kena cari benda yg dia nak n selesa baru okay, tapi jgn sesekali ssapa dukung , auto out balik.