baby kecil

Balik² scan for bby, & doct balik² jg cakap bby kecil, knpa itu ah momies sekalian ? Tp all in good condition, syukur ♥️ but admit 3weeks early deliver. Ada ka yg pena mcm ni situasi dia ?

1 Trả lời

Kalau dok kata baby ok.tu normal sis.xleh percaya jugak dngan scan doktor.scan doktor hanya anggaran berat saja sis. Say anak ke2,nurse n dok Pon ckap baby kcik dlm 2.5 kg saja..bersalin Ari tu,kluar baby berat 3.05kg.