Ada risiko ke telan obimin 2 biji sehari?

bahaya x makan obimin 2 biji sehari? kadang rasa x sedap perut... makan sebiji kencing kuning pekat n xslesa... makan obimin 2 biji kencing putih lak .. bdk xmeragam... ke sb saya kurang makan makanan berkhasiat... jarang memasak n dpt makan sayur... balik keje penat makan bubur je kadang ngan telo.. hm makan x teratur... Laki bini keje ... Anak first... Memang jarang jaga diri...

1 Trả lời

Doc suruh makan 2 biji ke?

2y trước

sebiji je .. tu yg senyap2 tanya ni kalau terlebih dos . hahaha