Kandungan 8bulan lbh

Bahaya ke kandungan dh 8bulan lbh tp sllu naik turun tangga...bilik tidur kt atas. Tu la sllu naik turun ...

22 Các câu trả lời

Rumah saya pun 2 tingkat sis, selalu ulang alik naik tangga. Dah 8 bulan ni elok utk kita jadikan senaman walaupun penat 😆

sy arini genap 36weeks..sy pun mmg tdo blik kt ats,trun naik..elokje sis,sbgi senaman bg mudah bersalin insyaAllah.

tak lah sis..sy ni dri anak sulung n now nak msuk number 3..hari2 turun Naik tingkat 4..SBB rumah takdak liff pon

rasanya lg elok. even doctor pun ckp dh dkt2 hujung nk bersalin tu lagi elok bnyk bergerak untuk cepatkan bukaan.

Bahaya kalau tersadung, jatuh. Kalau tak, ok je naik turun tangga. Jd senaman & stretching mmudahkan bersalin.

Sy pun 8 bln sis. Mmg sengaja xnk pindah bilik bawah lagi. Boleh naik turun tangga sambil2 exercise

saya office tingkat 3, rumah tingkat 3, hari hari tercungap cungap naik tangga 😂

jika pelvic sis tiada kesakitan mksdnye sis blh teruskan

punca turun naik tangga tu cepat bersalin 🤣

lagi bagus ade la. senang nak bersalin