naik kn berat badan

ade tips x nak naikkan berat badan baby .. baby sy 8bulan lbh tp still 7.2kg . sy risau 🥺 skg minum susu dupro

4 Các câu trả lời

Baby sy dah nak masuk 9 bulan esok berat masih 7.6kg. Setiap check up naik tak banyak even sy bottlefeed baby. Any tips yg ada boleh share? Sy ada baca try bagi unsalted butter & full cream letak dalam masakan, yg tu belum try lg

11mo trước

risau kn sis kalau berat baby nek sikit jer … 🥺

boleh follow Happy baby food Malaysia HBFM kat fb sis, macam2 ilmu sy dapat.. berat tak naik bnyak faktor juga nak kena jaga, tidur dia cukup ke tidak.. waktu makan dia macam mana .. pagi sarapan ke tidak macam2 lagi la..

susu dupro mmg lmbat naik brat bby..prnah cuba masa bby baru 2 3 bulan..mmg lmbat naik brat..ni dh 5bulan lbih guna lactokids 0-12....bby 8 bulan 9.4kg...

11mo trước

salah pulak...bukan lactokids..😅😅😅ducth bby....

bagi mkn complete meal. 3meal 2snacking.