semoga bermanfaat

BAHAGIAMU TERGANTUNG PERASAAN MU ⚫ La pie ????? Bojomu Gaji ne 300 ewu seminggu , selama iki santai" wae , ora tau ngresulo .. . Nah Mbasan awor kancamu , kancamu crito lek bojone bayarane 3 juta sesasi .. perasaan mu.mbuseng .. - buka pesbuk enek koncone posting liburan nek luar kota bolak balik , Sedangkan awakmu gur trimo dolan nek pasar tuku getuk , kui yo gur setaun pisan.. Perasaan mu mbuseng .. - blonjo nek toko ptuk neh kancane , klambi ne apik gonta ganti , gwe perhiasan akeh .. gelang e sak sikut , kalung e bobot 3 kg.. Sedangkan awakmu ae gelangan gur karet tipak e tali sawi .. Ngono perasaan mu mbuseng neh .. - nek omah . Tonggone sebelah ngedunke motor keluaran terbaru gres ko dealer rupane abang guilap .. Sedangkan awakmu selama iki gur numpak motor tuju linu suarane pret epret epret sing knalpot e mirip kyok pengasapan demam berdarah .. Ngunu mbuseng neh .. Sue sue nek ati muncul roso pegel , iri , pengen reno" kyok kancane , kyok tanggane , Malih wani demo karo bojone .. Omah sing mamane rapopo, tentrem , goro" perasaan mbuseng kui mau dadi kyok neroko .. Tukaran mbendino, nek pikirane pengen minggat .. Anak dadi ra keurus .. Ngunu wi sopo sing salah ?? . Yo perasaan mbuseng kui mau lo .. Perasaan sing ora kenek diatur .. Sak iki lek dipikir lo ya .. klambi ora apik ra masalah pokok resik , motor ora gilap rapopo pokok kenek ditumpak i , prhiasan ra gwe ramasalah , gaji bojo sepiro" kan pokok iso ngatur panggah turah .. Kowe opo ngerti sing bayarane akeh kui , angsurane bank ki piro ae ? Motor kui mau kredit po gk .. Prhiasan kui imitasi po duk .. Liburan bolak balik kui due utang akeh po gk .. . Sak iki rendah hati ae . Syukuri nikmati jalani opo sing wis digarisne kro gusti alloh .. bahagia kui ora mergo sugeh bondo .. Tpi pie perasaan lan atimu iso mbok toto.. ???

35 Các câu trả lời

Iyah bener bahagia trgntung perasaan kita. Aku ga bahagia, krena ga paham sama bahasanya 😭😭😭 Anyone?

cuma saran aja gunakan Bahasa Indonesia aja bu, kasian yang gak paham mau ngasih solusi jd bingung

Buenerr banget bun... Aku setuju karo sampean😄 Intine akeh" Bersyukur ae..

mbak bisa bahasa indonesia kan? disini banyak yg bukan orang jawa ga ngerti bahasamu

4y trước

ngerti dikit🤣🤣

Transletee atuuh bunda,daku hayang maca..😂😂😂 seru kyanya..👍

yapp.. jadi orang itu harus wang sinawang kalo kata wong jowo ☺️

ra kuat ngangkat kalunge akuu.. 😂 opo ra sengkleh gulune..

setuju bun.. intinya bersyukur, nggak usah lihat kanan kiri

kalunge 3kg, iku kalung opo rante besi bundd???🤭🤭🤭

saya bacany blepotan bun, 😅 ada yg bisa terjemahin? 😁