Bagi pendapat

Bagus tak amalkan ni 😅

Bagi pendapat
3 Các câu trả lời

Sy dri ank kedua smpai no 4 smua mkn myk kelapa dar.. Cuma no 4 ni try mkn kapsul.. Xpasti mmg dia berkesan ke x.. Tpi alhamdulillah sy jarang mkn iberet tu, hb cantik.. Dan proses bersalin sgt2 cepat.. Sakit sekejap saja smua wlaupun induce.. Wallahualam.. Kita ikhtiar saja

Eceh kt sini banyak betul manfaat tp kat botol softgel tu tulis tk cukup maklumat utk penggunaan ibu mengandung dan yg menyusu 😅

3y trước

Puan Aira, maaf sy skrg dlm wad dh tunggu masa utk bersalin. Takut tak sempat nk pos

sy start mkn masa 30w.. alhamdulillah ok je,,xde mslh apa pn..bersalin pn smooth je...bersalin masa 39w1d