waktu subur

Bagai mana saya hendak tahu waktu subur saya Dan permudah kan saya bersama suami

3 Các câu trả lời

Saya beli opk secara bundle dkt house of tester. Boleh search dkt instagram. Dia akn ajr cara nk guna opk tu dan syorkn brp opk yg diperlukn bg yg regular dan irregular period. Slmt mencuba!

sy pn xpndai sis..lagi2 bab pengiraan cycle day tu... sy pn tgk pada apps kalender..taw hari kesuburan je terus BD.. Tawakal pada Allah.. Moga ada rezeki selepas keguguran ni..

Boleh guna opk sis