bdn panas

badan mmg panas je eh klau dah 30w keats. bukak acon pn kdg macam xpuas puas hahahha. smpai husb nk tutp acon sy xbg..

13 Các câu trả lời

Memang.. sblum tido wajib mndi.. panas.... suami kt sblah mcm telur bgkus dgn slimut. Kita steady ja sluar pendek xbrselimut.. alah stakat sejuk ja .. klau xmaw.. next time sruh dia branak..hahaha 🤭🌱

normal je sis. sy dari 4 bulan pun panas je. terutama bahagian perut. ada yg syorkan makan ais utk kurang kan suhu badan ibu. tp sy jrg sbb tak boleh makan ais sgt.. badan sy mudah berangin

Sama. Saya 33w.. Start dr trimester ke dua pns je.. Pakai ekon pn xrasa apa.. Husband n ank2 bkn main berselubung lg.. Kita siap rasa mcm nk bogel tdo 😂😂😂😂

Samaaaaa 😂😂 ekon bukak paling rendah suhu lepas tu bukak kipas lagi still panas hahaha husband dah bantai selubung dah 🤣

sama... tp sdah mjadi kbiasaan ibu hamil akan rasa panas dan berkeringat ... tida kira siang atau malam... 😊

Yup betul..lagi makin mbsr baby dlm kandungan makin rasa panas kan..tak kira siang atau malam..☺

makin besar usia kandungan ,makin panasssss taktau nak cakap hahahaha

haha..tau xpe,mlambong2 lh bill api,24h buka aircond😂

normal tu sis..hormon time prgnnt ni mmg smcm ckit 😂😂

Normal tu haha nanti dah bersalin takde dah 😀