Salam .. Saya minum air gula di klinik swasta.. Bacaan sebelum 5.2 dan selepas 6.7 .. Normal kea?

Bacaan minum air gula

Salam .. Saya minum air gula di klinik swasta.. Bacaan sebelum 5.2 dan selepas 6.7 .. Normal kea?
16 Các câu trả lời

Awak check kk ke swasta? Kalau check swasta, takyah ambik port dgn kk punya rules. Mudah. Mcm saya check up & bersalin columbia dgn pakar. Saya fokuskan buku pink swasta saja, details jugak. Sebab dgn pakar kan

6mo trước

xkena book, awak. sy pergi masa betul2 hari sy nk bersalin awak.

Kalau saya sebelum ni check di swasta juga tp sebabkan borderline 5.1, terus kena refer pergi PAC then bermulalah episod bsp. Check gula dalam darah 4 kali sehari. Tp apapun kena control pemakanan je ☺️

6mo trước

sye 5.2 doktor ckp masih normal..

msih normal tu in range. jgn lbih drpda 7.7... tp klo kt kk die suh kite jga diet. jgn amalkn mnis. elak gula putih. dan alert dgn followup checkup awk.

6mo trước

tq yea..

awk checkup swasta..awk ikut je ape doc awk ckp...jgn risau ok....fokus apa doc awk ckp...nk dgr kwn2 crita blh tp jgn terlalu fikir

6mo trước

Yup tp better jaga. Makin besar makin rancak esok beranak terus lekat kencing manis. Pastu cek keturunan sama akan ikut

Aik? Lepas minum kt KK tu takkan nurse or doctor tk bgtau in details? Ni normal. Tp berjaga2

6mo trước

Sy follow gula normal even pregnant. Mak sy selalu pesan make sure bawah 6. Sbb kalau biasa kan border line lepas beranak possible akan lekat kencing manis and pregnancy seterusnya akan effect

Sya dpt sblm minum 4.8 slps air gula 6.8.. Dr kk kata normal, tapi kena minum air gula dua kli.. mesti dua2 test kena normal.

6mo trước

kalau sangkut berapa bacaan dia ye wak? saya 18hb ni kena minum air gula .

Normal sahaja puan ... dont worry , just enjoy your moment semasa preggy . Cuma nya kawal juga pemakanan ya 🥰.

6mo trước

insyaAllah tq tau

Mcm sy sblm mnum ayaq gula kt kk bacaan Gula okay.. Lpas mnum yg sgkut kncing mnis.. Huhu

6mo trước

Betol.. Saya lps bersalin nurse cek x ada dahh.. Terkejut jgk 😂

kenapa la emgkau tak bertanya doc di sana hadoiyaiiii sekolah ke tak sekolah ni?

6mo trước

masalah mental mommy zie...adab tertinggal ke ape?

check mn ni tp ni normal xde sngkut air gula tggu msa untk brsalin je

6mo trước

baik terima kasih yea.. dkt jb