Adakah Normal Kalau Kandungan Usia 11 Minggu Tetapi Bila Scan Dpt 7 Minggu Sahaja

Babyku usia 11 weeks... Dan hari khamis sampai sekarang ade keluar darah sedikit... X bnyak sedikit.... Tetapi after g check up di klinik swasta dan hospital kecemasan... Dan dapati baby baru usia 7weeks... Adakah normal?

2 Các câu trả lời

Tak normal...

4y trước

Sbb usia jauh sgt. Kalau 2 minggu ok lg. Nnt check semula. Kalau waktu subur salah, then xde pape.mmg Ada kemungkinan mcm ni