Prgnant jarak dekat

Baby sye yg first dah 9 bulan..sye prgnnat lg huhu. Dh nk msuk 2 bulan..doakan sye kuat..blh x bgi semangt kt sye. Ibu2. Siapa yg ada pglaman..blh share

1 Trả lời

Sy pregnant yg kedua masa anak sulung umur 10bln..adik dia lahir umur dia 1thn 6bln..agak menguji juga sbb dia blm blh berjalan lg masa sy dah pregnant 2nd tu..tp tulah kuasa Allah kan..mmg rasa letih yg teramat tp tiap kali fikir ttg anak sulung, alhamdulillah kudrat tu sentiasa ada..tiap kali solat subuh sy akan mohon diberi kekuatan sepanjang kehamilan sambil urusan anak & keluarga..alhamdulillah sentiasa ada tenaga utk uruskan segala urusan harian sbb sy surirumah..in sha allah puan boleh..sentiasa yakin dengan Allah..dia sentias bersama kita..doa seorang ibu & wanita hamil selalunya tiada hijab dan sentiasa diangkat..semoga urusan puan sentiasa dipermudahkan & sentiasa dibawah lindunganNya..🥰