Baby cirit

Baby sye skrg 1bulan lbih, die berak cair, Mcm air, wrne kuning ke oren mcm tu. Perot dia tk kembong sgt. Die buang air tk kerap. Ape tips utk rawat dia ? kesian tgok dia perot tk selesa. Anak first sye tk tahu sgt.??? Tq ibu2

1 Trả lời

Sapuk minyak... Lepastu tuam. Ambik kain lampin, panaskan iron. Letak iron tu atas lampin, then tuam kain lampin tu atas perut baby. Cara mudah tuam 😅 jangan tuam panas2,agak2 ja suamnya. Letak kat perut, tapak kaki & belakang baby. Sekejap ja ok