baby 2 bulan

baby sye msuk 2 bulan meragam, mungkin fasa dia nak mmbesar, ada tak baby ibu ibu yg pakai buaian elektrik mengalami situasi yg sama mcm sye, kalau buaian tu sye offkan timer, dia nangis dan terjaga dri tidur walaupun dh lama henjut nak dekat 2 jam lebih..anak sye sentiasa nak buaian tu berhenjut.. kalau berhenti konfirm terjaga.. sye ni risau kalau biarkan buai tu henjut lama lama.. takpe ke ehh..

5 Các câu trả lời

npe sis offkan timer ? biar je baby tido dlm buai, nnt dh bgun bru off. bukak yg paling slow je since baby lgi kan. mcm anak2 sye mmg tido buai, so senang sye nk buat kerja, masak semua. and at the same time sye jenguk2 jugak baby dlm buai tu. dorg bgun bru sye offkan.

sy xpernah off pon sepanjang anak tido. kalau dia bangun baru sy off. alhamdulillah anak sy okay je. yg sulong dh 2tahun8bulan dan yg 2nd dh nk msok 10bulan. siang mmg tido buai. senang nk buat kerja

xperlu off.buka paling slow berayun Dan Dalam pantauan. kalau buat kerja apa2 skejap2 check sikit anak tu. tengok tido ok x , Gaya tido mcm mana.. sy mcm Tu

Nape sis off? Takyah off. Anak dah selesa dibuai. Kurangkan speed ok la

biarkan je berayun