⚠️Tahi warna hijau⚠️

Baby sye 8 bulan.. 2 hari yg lepas dia berak mcm cirit sbb cair.. sehari sekali berak..hari ni hri ketiga tahi dia warna hijau pula... Saya bg dia makan bubur campur sawi jepun utk seminggu ni... Sbb kaler sawi jepun ke? Ke mmg ada mslh? Bila google ada mslh radang perut dan sebagainya.. bole bg pendapat?

⚠️Tahi warna hijau⚠️
3 Các câu trả lời

saya pernah bagi anak saya makan kubis yg warna ungu pastu berak najisnya warna ungu . tu sebab sayur tuh

sebab sayur. if baby makan buah naga pon baby akan berak warna buah naga☺️

sbb kaler tu