Baby kerap sembelit...kesian tengok

Baby sye 1 tahun 8 bulan....kerap sembelit ...ape sepatutnte sye kena bagi utk lawas kan...minum susu anmum...sebelum ni dutch lady 124 , okey je 2 bulan dah jadi balik sembelit...and now tukar anumum 2 hari je ' tade berak..nangis je sbb sakit perut...minyak yuyee sapu pun smaa...

2 Các câu trả lời

Cuba lebihkan sayuran/buahan berserat dalam diet anak. Bagi anak minum air masak. Kalau masih sama, mungkin susu tu tak sesuai. Kena try & error tukar susu lain. Moga dipermudahkan😊

bg anak makan sayuran hijau..lebihkan air masak..bagi snacking buahan