26 week tapi scan 25 week.. Brt 740..

Baby sya Dr ckp kecik sikit... Normal tak 26 week brt baru 740...korg 26 week dh brapa brt ya?

12 Các câu trả lời

sy 26week 5 day, doc ckp baby besar dri umur. berat da 1.1kg. doc suruh diet skit tkt baby susah keluar. sy kuat mkn karbo dan manis, mulut rasa nk mengunyah mknn manis je 🥲

12mo trước

mybe takut ada risiko melahirkan kot sis , Sy misi sini yng bagitahu macam tu , kena kawal juga , rasa sikit ii pun dh bahagia 😂

Ada klinik bagi cartaa berat ni. Selagi x lari jauh sangt okay ke rasanyaa. Tapi kalau rasa nak tambah kan berat baby boleh amalkan minum susu 😇

sy masa 26w 915g. last scan masa 29w minggu lepas 1.4kg dah..minggu depan check up xthu la brp pulak. ni raya mulut asik makan ajeee😅

baby sy skrg kecik dr week.. current 28w baby plak 26w.. br checkup dgn hosp.. dokt kate everything is ok... berat baby 940g

sy 26w baby 940g... alhamdulillah normal doc ckp ...walaupun ari tu jantung baby terlalu laju plk...sampai 170bpn...

saya 27 week bby 1127 gm..doc ckp bby besar..xde gdm. xtau la ke effect tdo lambt ke..sy xde la mkn sgt.

Baru check td berat bby td, 26w - 877g.. alhamdulillah doc kata sesuai dgn usia kandungan

saya masa 26w scan 881g . sekarang dah 29w tak tau lah berapa . minum susu sis full cream

Saya 26w baby dah 1.072 kg. Dr risau baby saya bam bam. Saya ada gdm 🥹

bby sy pun kcik seminggu dr usia..tp doc ckp klu kecik smggu normal