Dada Areola besar, susah breastfeed 😓

Baby sya dah masuk 6hari, kalau time menyusu badan, baby asyik tak melekap 😓 Dada saya besar sgt & pelik sikit bentuk, sya ejas2 banyak kali ikut YouTube pon tak menjadi. kesian dekat baby asyik masuk angin. Sya rasa down juga sbb tak berjaya lgi bagi baby direct breastfeed. Siapa dekat sini ada tips menyusu untuk ibu buah dada besar, Areola besar? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

14 Các câu trả lời

Cube sis buat tgn bentuk gunting pastu kepit aerola n masuk dlm mulut baby