Dada Areola besar, susah breastfeed 😓

Baby sya dah masuk 6hari, kalau time menyusu badan, baby asyik tak melekap 😓 Dada saya besar sgt & pelik sikit bentuk, sya ejas2 banyak kali ikut YouTube pon tak menjadi. kesian dekat baby asyik masuk angin. Sya rasa down juga sbb tak berjaya lgi bagi baby direct breastfeed. Siapa dekat sini ada tips menyusu untuk ibu buah dada besar, Areola besar? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

14 Các câu trả lời

boleh cuba dapatkan bantuan nurse dkt kk. minta nurse tunjuk dekat awak.

1y trước

sama2 awak. sy masa 1st time mom bnyk benda tentang penyusuan susu ibu ni sy xtahu. masa dlm pntg anak sy reject fm dan dia nipple confuse. dia minum susu ibu melalui botol. start tu sy gali ilmu penyusuan susu ibu❤️ jadi sy faham perasaan awak mcm mana☺️

maaf tny, maksud aerola besa tu cmne...nipple tenggelam ke...?

Areola atau nipple ? Confius dgn soalan

1y trước

Areola

beli nipple shield

1y trước

saya survey2 dulu, thank you suggest 💓