Breastfeeding

Baby sya 1thun 4bln msih susu badan bole ke sya puasa sbb babykn dh bole minum air putih sbb baby sya full bf x pe kh kalau sya berpuasa... Tapi bila baby nak susu wktu tengh puasa bagi ke tidak yaa maaf sya keliru ada yg bole bantu? #firstmom

1 Trả lời

boleh puasa. xde masalah. bg saja menyusu mcm biasa. yg penting jgn skip sahur. minum air secukupnya

6mo trước

okey hri ni sya try rsa lesuh sngt" tapi nak try jga... sbb baby menyusu sambil tido tu yg lesu haha