Baby tak berak

Baby sy umur 3bulan .. sejak tukar susu dupro bby jd berak 3hri sekali tp tk sembelit najis ok wrne cntek tk kembung tk meragam .. tu sbb tk sesuai susu ke atau normal jd mcm tu ?? Bby fully fm ##firstbaby #seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Normal.. Ank sy pernh x berak 5hri , bila tnya doc diaorg ckp normal.. Cuma jgn lebih drpd 7hri.. Klau lebih 7 hri x berak.. Kena bwk jumpa doc ..