Baby Kuning

Baby sy umur 1 bulan 24 hari, fully bf tpi msih kuning lagi. last check kuning dktor bgtw dah ok tpi pegi check up tetiba ad lgi kuning. bacaan xtinggi sgt tpi msih kuning. mcmmana ye ibu2.. ad tips x utk atasi kuning cmni. baby pon jarang berak.. seminggu sekali sje

5 Các câu trả lời

Ni pengalaman anak sy kuning. Bolehla kalau nak cuba sebagai ikhtiar bantu anak sembuh dari kuning. Sy minum susu kambing Hi Goat perisa kurma. Tiap hari sehari 3x. Susu badan sy bagi baby minum. Baby sy warded kuning 16. Dlm 2 hari turun 11. Nurse kata baby banyak berak. 11 turun 7 terus boleh bawa balik baby. Ni cara sy. lain org lain cara

1y trước

tq utk tips nye, sy cuba mnum

sya bg anak mnm fm bila kuning ia tak trn2 time kuning n sya bg bgn ank mysu 2 jam skli..lps tu sya bg mndi ank dgn air rebusan herba kuning(beli d kedai cina)..beli kat shopee pun ada.. alhamdulliah,ank 10 Hari trs kning dr 134-80..

sis kena bg fm jgk utk pastikan dia berak setiap hri. berak sehari sekali lg cepat kuning turun. bf memang bt baby jarang berak.

sis kene campo dengan susu fm.. kerapkan nyusu agar baby cpat berak dan cepat turun kuning..

Cuba sis bagi susu tepung sehari sekali