Baby 27 minggu masih kuning

Baby saya siang tidur bnyak, malam berjaga bila cek kuning turun sikit2 sangat 2,3,7 mcm tu saya dah bantu dengan susu formula smpai berat baby saya tak smpai 1 buln da 4kg lahir 2,98 Berak2 kerap kencing pun kerap tu pelik Tpi kuning still ad 135 lgi Tpi bila saya check kuning swasta 95 da bila saya cek kk ada 135 lgi hasil tk sama sedih bila ambil darah kt tngan tu smpai nangis terisak siak

2 Các câu trả lời

Awak, jadual susu kena jaga. Tak kira siang atau malam penyusuan perlu setiap 1jam-2jam. Kiranya dalam masa 24 jam, sekurang-kurangnya 12x sesi penyusuan baby. Baby tidur by hook or by crook awak kena kejut juga. All the best mommy💪 Saya pernah berada dalam fasa ni dan saya faham perasaan dan situasi awak. Kami suami isteri memang tak cukup rehat dan tak cukup tidur sebab nak pastikan tak terlepas jadual susu baby. Goodluck mommy🌹

Puan, apa kata, waktu siang, puan slow walk dgn baby kena cahaya matahari utk dapatkan vitamin D..

9mo trước

Sambil slow walk borak dgn baby. Waktu siang ajak baby main..bagi dia aktif..