Kenapa bayi muntah bila suapkan makanan?

Hi baby sy ssh nak mkn. Dia lebih tetarik makanan org dewasa. Sy dah cuba masak masakan dewasa cuma xda garam. Masih xnak mkn. Skrg nak masok 11 bulan. Ada x mommies yg ada masalah mcm sy?

2 Các câu trả lời

Hi. Anak saya masa umur² macam ni pun lebih kurang. Tapi saya still bagi juga. Kena utamakan makan compare dengan susu. Kalau bagi susu dulu memang susah nak makan

Gagging ke maksud awak? Gagging ni normal, sebab baby tengah dalam fasa menyesuaikan diri dengan texture makanan.

2y trước

Aah betul sy try mcm2 texture untuk die. Bubur pon dia muntah balik.