alhamdulillah..

Baby sy lahir di usia 36week 5day(22/05/2020) 2 ari sebelum raya☺☺ ... sihat alhamdulillah.. kuning pon alhamdulillah masih dlm zon selesa.. tp kne still jaga ...

alhamdulillah..
1 Trả lời

seronoknya , sy due 15/6 tp msh blm ad tanda ape2 , blh share tx sis tanda2 dy mcm mn sbb sy ank 1st so tx tau , cuma skrg ny baby kerap mengeras n rs sakit dkt ari2 je bila tgh berjalan

4y trước

Baby mengeras dari 30minit skli hingga ke 15minit skli selama 4jam... bila daa rasa 15minit perot mngeras sj daaboleh standby pergi hospital @ air ketuban pecah .. sis daa boleh standby brg2 bby dn ibu dlm beg .. mudah2an kedua2 sihat2 dan dipermudahkan ... aamin...