Sulung

Baby sy lahir 23.1.19 harini dah 23.7.19, dah boleh start makan ke ?

1 Trả lời

Ya baby dh 6m boleh start makan. Sis boleh join group fb : Happy Baby Foods Malaysia. Di sana ada pelbagai resepi untuk baby 6m to 2 years. Dan nasihat penjagaan pemakanan 😊

5y trước

Baby sy masih di wad 4 hari lpas lagi kena masuk sbb cirit muntah. Harini dia masuk 6bulan. Boleh sy bg mkn kan. Pastu sy nk tnya. Sy siapkn bbur kosong di rumah utk makan harini. Sy agak utk dua kali mkn. Pkl 2 japgi dan ptg dlm pkl 6 mcmtu. Masa nk makan biasa di hosp tkdk dapur nk panaskan. Boleh ke bagi mcmtu ja ?