Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

104 Các câu trả lời

baby sy 36 hari. dh 2 hari x berak. pegi KK ada check up, dctr kata klu bf + fm klu 2 hari tu normal as long dia ada kentut. tp klu lbh dr 5 hari tu kena refer dctr

saya pulak baby 39hari. hari hari berak. boleh kata 10kali sehari atau lebih. dah bawa pergi klinik doktor kata najis baby saya normal and baby tak ada tanda dia sakit.

saya baby bru 3weeks mcm tu... bf + susu fm ... dy akn berak dlm skli shari. klau ad hari sy bg susu fm ni lbih sikit 3 btol dlm shari ... dy berak 3kli

susu fm mmg lmbt skit berak.ssu ibu mmg cpt hdam so akn kerap berak.normal sis..sy pon cmpo fm n bf sbb ank sy msh kuning lg nk bg berak byk.ni da hri ke25 😔

Anak saya ponn sama. Saya ikut cadangan beberapa org yg suggest utk tukar susu formula. Kadang susu xssuai dgn anak. Lpas tukar Alhamdulillah anak kerap berak

Baby sy minum susu fm+bf kalau xberak 1hari dia punya menangis tu mcm kena pukul 😅 adjust sukatan susu fm bru boleh berak..mungkin pekat kot bancuh..

normal ja.. anak sy 2 hari x berak, tapi masuk ja hari ketiga dia berak lah.. sbb sy ada tya ness.. ann ness kaa itu norml klo bby x berak dlam masa 2hari..

puan blh buat urutan cycling..refer YouTube.. tujuan utk membantu sistem pencernaan bayi.. sy buat urutan tu alhamdulillah bayi berak setiap 2 hari..

Baby saya dah 1bulan 3hari berak selalu tapi taik keras, jumpa doc bg ubat lembut taik boleh baby saya mkn ubat ni ? Sbb dia baby lg takot jugak lahh

kalau dibaca katanya tak normal. anak sy pun minum susu campur. penah smpai 2 hari tak berak. tp masuk hari ke3 = 🤢🤢 penoh smpai dua pempes