6 months old baby

Baby sy dah masuk 6 bulan. Dah 2 minggi try bagi air dia tak nak minum. Ada cara tak?? Dan masuk 6 bulan ni memang minum susu dah drop sgt2. Fully fm. Sehari dlm 4 kali je menyusu. Normal ke atau sy patut tukar susu? #1stimemom #firstbaby #advicepls

1 Trả lời

dlm sehari brp kali bg ank mkn? Kalau dia mkn byk then normal dia minum susu berkurang. Selalu air kosong sis bg mcm mana? Dh cuba sudukn bg baby? atay bg dlm botol susu, atau bg dia direct teguk minum dlm cawan, atau kalau baby pandai hisap dr straw, boleh belikn sippy cup utk dia.